Auto-industrie

Verhoogde productiviteit met traceerbare componenten

Het is een hele uitdaging om de miljoenen componenten te traceren en te identificeren die dagelijks wereldwijd worden geproduceerd, vervoerd en geassembleerd in nieuwe auto's. Brady biedt wereldwijd volledig geautomatiseerde identificatieoplossingen aan die een grotere productie en verhoogde kwaliteit mogelijk maken.

De labels van Brady zijn bestand tegen warmte, remvloeistof, olie en agressieve vloeistoffen. Ze blijven leesbaar onder veeleisende omstandigheden en verzekeren dat uw strikte traceerbaarheidsvereisten worden nageleefd. Onze gespecialiseerde laboratoria zorgen ervoor dat alle identificatie-materialen getest zijn volgens uw specificaties. Bovendien zorgt onze ISO/TS16949:2002 gecertificeerde productie ervoor dat u elke keer opnieuw een kwaliteitsproduct ontvangt.

Brady Products

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.