Complete 3-in-1 implementatie

Tijdens onderhoudswerken gebeuren er nog vaak werkongevallen. Deze ongevallen kunnen leiden tot heel wat menselijk leed, hoge verzekeringspremies en een minder efficiënte productie. Lockout/Tagout biedt een praktische manier om veiligheidsrisico's bij onderhoudswerken te beheersen.

Complete 3-in-1 implementatie

Brady biedt een complete 3-in-1 oplossing aan voor een optimale implementatie van Lockout/Tagout, zelfs op meerdere locaties.

3 in 1 solution Brady Link 360 Safety software

Lockout/Tagout software

De LINK360-software helpt om op een eenvoudige manier machinespecifieke Lockout/Tagout-procedures te introduceren, goed te keuren of te bewerken, op grotere schaal uit te rollen en te communiceren.

Brady Lockout Tagout Icon

Lockout/Tagout tools

Brady beschikt over de vereiste tools om de implementatie van Lockout/Tagout op de werkplek te vereenvoudigen.

Brady Services Icon

Lockout/Tagout services

De ingenieurs van Brady helpen bij de identificatie van de energievergrendelpunten van de machines ter plaatse en bij het schrijven van machinespecifieke lockout-procedures op basis van best practices.

Download de Lockout/Tagout-gids "Werk veiliger aan machines" voor meer informatie.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.