Creëer conforme, veilige en efficiënte werkplaatsen in een handomdraai

Creëer een conforme, veiligere en efficiëntere werkplaats in een handomdraai, met onze duurzame leidingmerkers, veiligheidspictogrammen, CLP-labels en zoneafbakening. Voldoe aan de Richtlijnen van de Europese Unie en aan de nationale wetgeving, voorkom ongevallen door belangrijke veiligheidsinformatie te communiceren daar waar uw werknemers die nodig hebben, en identificeer zones volgens de principes van 5S- en lean-manufacturing voor meer efficiëntie.

16 visuals for a safe and efficient workplace

Maak uw werkplaats conform, veiliger en efficiënter met de duurzame leidingmerkers, veiligheidspictogrammen, CLP-labels en zoneafbakening van Brady. Bekijk praktijkvoorbeelden in onze gids "16 tools voor een veilige en efficiënte werkplaats ".

Ontvang de gratis gids!

Creëer een conforme werkplaats

CLP 2

Brady's duurzame leidingmerkers, veiligheidspictogrammen, CLP-labels en zoneafbakening kunnen gebruikt worden om te voldoen aan:

 • Richtlijn 89/391/EEG ter bevordering van de veiligheid voor de werknemers
 • Richtlijn 92/58/EEG die werkgevers verplicht veiligheidspictogrammen te gebruiken, met inbegrip van:
  • Bijlage II 'Algemene minimumvoorschriften inzake signaleringsborden'
  • Bijlage III 'Minimumvoorschriften inzake de signalering op recipiënten en leidingen'
  • Bijlage IV 'Minimumvoorschriften inzake de identificatie en lokalisatie van brandbestrijdingsmateriaal'
  • Bijlage V 'Minimumvoorschriften inzake de signalering van obstakels en gevaarlijke plaatsen en de markering van verkeerswegen'
  • Bijlage VI 'Minimumvoorschriften inzake lichtsignalen'
 • Verordening (EG) Nr. 1272/2008 betreffende de indeling, etikettering en verpakking van chemische stoffen
 • Nationale wetgeving
Safety notice

Creëer een veiligere werkplaats

Veiligheidspictogrammen, leidingmerkers, CLP-labels en zoneafbakening kunnen werknemers informeren over of waarschuwen voor mogelijke gevaren daar waar dit het meest nodig is.

 • Veiligheidspictogrammen: communiceer belangrijke informatie snel en waar nodig met behulp van internationaal erkende pictogrammen om zaken te verbieden, waarschuwingen te geven, verplichte vereisten te delen, te evacueren of brandbestrijdingsmateriaal te lokaliseren.
 • Leidingmerkers: communiceer duidelijk de inhoud van leidingen zodat werknemers onmiddellijk weten welke hendels ze veilig kunnen bedienen en zodat eerstehulpdiensten meteen weten waarvoor ze moeten opletten.
 • CLP-labels: identificeer op een vlotte manier de gevaren die gepaard gaan met de opslag van chemicaliën op de werkvloer.
 • Zoneafbakening: identificeer veilige wandelstroken om ongevallen tussen voetgangers, vorkheftrucks en andere voertuigen te vermijden.

Creëer een efficiënte werkplaats

Zoneafbakening, leidingmerkers en veiligheidspictogrammen kunnen ook gebruikt worden om de efficiëntie op de werkvloer te verhogen conform de principes van 5S- en lean-manufacturing:

 • Zoneafbakening: identificeer zones duidelijk zodat werknemers steeds weten waar ze heen moeten, waar ze de benodigde tools kunnen vinden en waar ze die moeten opbergen.
 • Leidingmarkering: identificeer de inhoud, de stroomrichting en de begin- en eindpunten van leidingen en duid aan welke klep welke leiding bedient om de efficiëntie van onderhoudsteams te verbeteren.
 • Veiligheidspictogrammen: geef onmiddellijk aan welke persoonlijke beschermingsmiddelen vereist zijn zodat werknemers niet steeds moeten zoeken naar het document waarin deze informatie staat.
Neem volledige controle over uw veiligheidsidentificatie en print uw leidingmerkers, veiligheidspictogrammen, CLP-labels en zoneafbakening!

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.