Verhoog de veiligheid van machines

Waarschuw en informeer gebruikers optimaal over de veiligheidsrisico's bij machines die niet kunnen worden weggenomen via het machineontwerp met onze betrouwbare pictogrammen voor machineveiligheid in hoge definitie.

Volledig conform

Ons assortiment pictogrammen voor machineveiligheid voldoet aan de internationaal erkende norm ISO 3864-2:2016. Conformiteit met de norm zorgt voor een maximale herkenbaarheid en helpt machinegebruikers waarschuwingen of verplichte PBM-vereisten beter te begrijpen. Het complete assortiment pictogrammen voor machineveiligheid is ook verkrijgbaar op UL-goedgekeurde materialen.

Goed zichtbaar

De pictogrammen kunnen op elk oppervlak worden aangebracht waar ze het best zichtbaar zijn en de veiligheid van machines het best ondersteunen. De bedrukking in hoge resolutie trekt de aandacht met felle kleuren en haarscherp geprinte veiligheidsinformatie. De pictogrammen worden geprint op onze betrouwbare, industriële materialen die bestand zijn tegen veeleisende omstandigheden en jarenlang blijven kleven en leesbaar blijven.

Personaliseerbaar

Onze pictogrammen voor machineveiligheid kunnen volledig aangepast worden aan verschillende noden en toepassingen van machines. De afmetingen, vorm en kleefstof kunnen optimaal worden aangepast aan elke machine of elk onderdeel. De gebruikte materialen kunnen worden aangepast voor betrouwbaar binnen- of buitengebruik in specifieke omgevingen. De bedrukking is perfect personaliseerbaar voor optimale impact op de machineveiligheid.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.