Communiceer duidelijk risico's op bouwplaatsen

Met de Excavation Tag (tag voor bouwplaatsen) kunt u de veiligheid op het werk verbeteren en voldoen aan de Europese richtlijn 92/57/EEG door essentiële informatie te communiceren bij de toegang tot bouwplaatsen, waar ze goed zichtbaar is voor alle werknemers.

Verhoog de veiligheid en conformiteit

Temporary Works Tag - Product Sheet

Red arrowProductfiche

De Excavation Tags (tags voor bouwplaatsen) maken het veel gemakkelijker om te voldoen aan de Europese richtlijn 92/57/EEG betreffende de minimumvoorschriften inzake veiligheid voor bouwplaatsen. Op de verwijderbare insteekkaarten van de tags kan de volgende informatie worden aangebracht:

 • inspectiedatum
 • handtekening van de inspecteur
 • locatie van de bouwplaats
 • omschrijving van de bouwplaats
 • de beschikbare nutsvoorzieningen
  (sanitair, waterleidingnet, elektriciteitskabels, ...)
 • welke veiligheidsuitrusting gedragen moet worden op de bouwplaats
 • specifieke maatregelen op het vlak van gezondheid en veiligheid
 • wie moet worden gecontacteerd als het werk niet veilig uitgevoerd kan worden
 • naam van de inspecteur
 • datum van de werken

Wanneer de insteekkaart verwijderd wordt, wordt de boodschap "Niet gebruiken" zichtbaar op de lege houder.

Levensduur bij buitengebruik

Visual Tagging Catalogue

Red arrowCatalogus

Zowel de houders als de verwijderbare insteekkaarten zijn ontworpen voor buitengebruik en gemaakt van duurzame, uv-bestendige en weerbestendige materialen. De informatie zou leesbaar moeten blijven als ze met een permanente stift op de insteekkaarten wordt aangebracht. De houders kunnen stevig op de apparatuur worden bevestigd met behulp van kabelbinders, klinknagels, schroeven of lijm.

Een uitgebreid assortiment materiaaltags

Statusmarkering bestaat uit een duurzame houder en verwijderbare insteekkaarten. Ze vereenvoudigt conformiteit door inspectiegegevens op de apparatuur zelf bij te houden. Inspecteurs kunnen de datum van inspectie en hun handtekening aanbrengen op de verwijderbare insteekkaart wanneer de apparatuur geschikt is voor gebruik. Als de apparatuur niet geschikt is, kan de insteekkaart verwijderd worden en wordt de boodschap "Niet gebruiken" duidelijk zichtbaar. Werknemers kunnen onmiddellijk op de apparatuur zelf zien wanneer deze het laatst werd geïnspecteerd en of deze geschikt is voor gebruik, samen met essentiële veiligheidsinformatie om werkongevallen te voorkomen. Er is een uitgebreid assortiment statusmarkeringsoplossingen beschikbaar om de veiligheid en conformiteit te verbeteren voor verschillende soorten apparatuur.

Verbeter de veiligheid op het werk en de conformiteit met de Europese richtlijn 92/57/EEG.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.