Efficiëntere inspecties van dumpers

Onze nieuwe Dumper Truck Tag zorgt voor efficiëntere inspecties van dumpers en verbetert tegelijk de veiligheid en conformiteit.

Efficiëntere inspecties

De Dumper Truck Tag bestaat uit een handige houder en insteekkaart. De houder kan makkelijk aan een dumper bevestigd worden en de insteekkaart bevat best practices-stappen voor efficiënte gebruikersinspecties. De houder en insteekkaart kunnen beide worden aangepast aan specifieke eisen, zoals de vereisten van het bedrijfsbeleid.

Verbeterde veiligheid

Gebruikers kunnen de datum van hun inspectie en hun handtekening noteren op de insteekkaart van de tag die aan de dumper bevestigd is. Als het voertuig niet voldoet bij de dagelijkse controle, moet de insteekkaart worden verwijderd zodat de boodschap “Niet gebruiken” zichtbaar wordt op de lege houder. Deze waarschuwt collega’s dat ze het voertuig niet mogen gebruiken en hun supervisor moeten informeren.

Verbeterde wettelijke conformiteit

De Europese richtlijn 2009/104/EG stelt dat werkgevers de nodige maatregelen moeten treffen om de veiligheid en gezondheid van werknemers te garanderen. Dit omvat regelmatige inspecties door een relevante persoon en gedocumenteerde inspectiegegevens. De inspectiestappen op basis van best practices op de insteekkaart, gecombineerd met data en handtekeningen, tonen conformiteit met de richtlijn aan.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.