Brady Workstation: Nieuws

Brady Workstation logo

Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps voor het ontwerp van kwalitatieve product- en kabellabels en veiligheidspictogrammen. Met Brady Workstation gaat labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Brady Workstation biedt praktische oplossingen voor labelontwerp voor een grote groep professionals. Selecteer de apps die u wenst, download de 30-dagen proefversie en koop de app wanneer u tevreden bent.

De basisontwerpfuncties (Brady Workstation + Basisontwerp Suite) zijn gratis!

Snel laboratoriumstalen labelen
Laboratory Identification Suite

De Brady Workstation Lab-suite is een verzameling apps waarmee laboratoriummedewerkers snel eenvoudige en complexe labels voor laboratoriumstalen kunnen ontwerpen. Datum en tijd, barcodes, serienummers, pictogrammen en gegevens van externe databases kunnen gemakkelijk worden toegevoegd met de apps uit de Lab-suite.

Alle apps zijn ook apart verkrijgbaar.

Archief

Aansluitklemmen eenvoudig labelen

BWS Terminal block app

De labelingapp "Aansluitingsblok" in Brady Workstation biedt een praktische en flexibele manier om aansluitklemmen te labelen. Elke klem wordt visueel in de app weergegeven.

U bepaalt zelf hoeveel klemmen u wilt identificeren en hoe groot die moeten zijn. In de app kunt u ook isolerende afsluitplaatjes toevoegen zodat het label op uw aansluitklem de identificatiecode recht onder elke klem kan weergeven, zonder fouten. En dat is nog niet alles: u kunt de identificatiegegevens die u hebt ingevoerd, opnieuw gebruiken op een kabellabel. Enkele muisklikken volstaan om aan te geven in welke aansluitklem de kabel moet worden aangesloten.

Ontvang apps voor labelontwerp bij elke printer

De labelprinters van Brady worden geleverd met professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp waarmee u direct labels kunt printen.

Labelprinters* die afzonderlijk worden verkocht, worden geleverd met een selectie professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp. Hiermee kunt u meteen beginnen met identificeren. U hoeft enkel Brady Workstation te downloaden om toegang te krijgen tot de Basisontwerp Suite met professionele apps voor pictogram- en labelontwerp.

* Uitgezonderd de BMP21-PLUS en BMP21-LAB Labelprinter

Scan en print uw label zonder gegevens opnieuw in te voeren

BWS app scan & print

Met de Brady Workstation-app "Scan en print" kunt u gemakkelijk gegevens importeren uit een CSV-bestand door een barcode te scannen. Hiervoor kunt u de volgende stappen uitvoeren:

  • uw spreadsheet of database openen met de gegevens die op de labels moeten komen
  • een workflow aanmaken met het aantal labels dat u nodig heeft en de gegevens selecteren die op de labels moeten komen
  • een CSV-bestand en een barcode aanmaken van de naam van het CSV-bestand
  • de barcode toevoegen aan een werkorder
  • de barcode scannen met de app "Scan en print" om de labels te printen!

Met de app "Scan en print" kunt u bovendien gemakkelijk labels met barcodes kopiëren, nieuwe labels printen door meerdere barcodes te scannen en delen van gescande barcodes vervangen door andere gescande gegevens.

Ontwerp op een eenvoudige manier leidingmerkers conform de Britse standaard

BS 1710 pipemarkers app

Ontwerp snel leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard met de BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation.

Vergroot de veiligheid op het werk en verbeter de conformiteit met de nieuwe BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation. In slechts een paar stappen ontwerpt u snel en eenvoudig zelfklevende leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard en print met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter.

Snelle en nauwkeurige eigendomslabels

BWS Asset Tag app

Creëer snel nauwkeurige eigendomslabels met de nieuwe app “Eigendomslabels” door bestaande gegevens in uw labels te importeren.

De nieuwe Brady Workstation-app “Eigendomslabels” maakt gebruik van vooraf gedefinieerde lay-outs waarin gegevens uit spreadsheets of databases ingevoerd kunnen worden. Door de rechtstreekse import van gegevens uit bijvoorbeeld Excel-spreadsheets of Access- of SQL-databases verdwijnt het risico op typefouten of vergissingen bij het ontwerp van een label. Om optimaal te profiteren, heeft u zowel de nieuwe app “Eigendomslabels” als de app “Geavanceerd importeren” van Brady Workstation nodig. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp op een eenvoudige manier complexe labels met serienummers

BWS App

Print met Brady Workstation labels met complexe serienummers die werden gegenereerd op basis van meerdere databasevelden.

De apps “Aangepaste ontwerper” en “Geavanceerd importeren” zijn beide geactualiseerd, zodat u op een eenvoudige manier labels met complexe serienummers of barcodes kunt ontwerpen. Met de nieuwe functie "Velden combineren" kunnen beide apps data uit meerdere velden in een spreadsheet of database halen en samenvoegen tot een complex serienummer, een complexe barcode of QR-code. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp snel CLP-labels

BWS App

De geactualiseerde Brady Workstation GHS/CLP-app biedt gebruikers de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te creëren. Hierna enkele van de vereiste velden:

  • productnaam
  • signaalwoord
  • CLP-pictogrammen
  • gevarenformules
  • voorzorgsmaatregelen

Via de "Print"-toets wordt het ontwerp naar een Brady-labelprinter gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creëert dat meteen kan aangebracht worden.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.