Ontwerp elk label met Brady Workstation-apps

Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps voor het ontwerpen van kwalitatieve product- en kabellabels en veiligheidspictogrammen. Met Brady Workstation gaat labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Selecteer de apps die u nodig heeft

Brady Workstation biedt praktische oplossingen voor labelontwerp (printen vanaf desktop – laptop) voor een grote groep professionals. Selecteer de apps die u wenst, download de 30-dagen proefversie en koop de app wanneer u tevreden bent. Met de beschikbare apps voor product-, kabel-, veiligheids- en site-identificatie kunt u:

Brady Workstation apps
  • gepersonaliseerde labels en pictogrammen ontwerpen en bewerken;
  • labelsjablonen ontwerpen en elementen vergrendelen voor eenvormigheid;
  • kabellabels met alleen tekst ontwerpen;
  • automatisch labels creëren;
  • gegevens importeren;
  • complexe labelreeksen instellen;
  • CLP-conforme labels voor chemicaliën ontwerpen;
  • vergrendelingsprocedures, tags en labels voor energiebronnen printen;
  • veiligheids- en site-pictogrammen ontwerpen.

De basisontwerpfuncties (Brady Workstation + Basisontwerp Suite) zijn gratis!

Mobiele apps

Brady Workstation omvat ook apps waarmee u een uitgebreid assortiment labels kunt ontwerpen of afwerken met uw smartphone. Bijzonder handig om ter plaatse labels te ontwerpen. Ontdek de mobiele apps!

Gemakkelijk aan te sluiten op uw printer

Brady Workstation werkt perfect samen met een hele reeks desktop- en draagbare printers van Brady. Sluit een Brady-printer aan op een computer met internetverbinding om uw labelsjablonen en functies op Brady Workstation te openen en te printen. De high-end labelprinters van Brady bieden ook bidirectionele communicatie met Brady Workstation en informeren de gebruikers wanneer ze hun labelmateriaal moeten wisselen om specifieke labelontwerpen te printen.

Nieuws

BWS express labels

Ontwerp complexe labels voor laboratoriumstalen op uw smartphone!

Met de Expreslabels-app van Brady kunt u complexe labels voor laboratoriumstalen ontwerpen met elke smartphone. De app omvat handige labelontwerpwizards waarmee u makkelijk labels creëert voor flacons met een dop, objectglaasjes, dozen en buisjes.

Bekijk alle nieuwsberichten

Upgrade van LabelMark naar Brady Workstation

LabelMark 4, 5 en 6 upgraden naar de Brady Workstation-apps voor labelontwerp is bijzonder makkelijk. U kunt zelfs uw bestaande labelontwerpen gebruiken en optimaliseren met de aanvullende functies van Brady Workstation!

Ontvang alle LabelMark-functies en meer

Brady Workstation biedt alle functies van LabelMark 4, 5 en 6 en combineert deze met aanvullende labelontwerpmogelijkheden. Met de functie "Gecombineerde velden" in Brady Workstation kunt u bijvoorbeeld eenvoudig twee spreadsheetvelden samenvoegen tot 1 barcode. Brady Workstation bestaat uit verschillende apps, is perfect personaliseerbaar en kan probleemloos worden uitgebreid met meer labelontwerpfuncties wanneer nodig. Elke app heeft een gratis proefversie van 30 dagen, zodat u in alle transparantie kunt bepalen welke apps het best aan uw behoeften voldoen.

Brady Workstation LabelMark upgrade suite

Gebruik de handige LabelMark Upgrade Suite en ervaar alle mogelijkheden van de Brady Workstation-apps voor labelontwerp.

Red arrowOntvang een gratis proefversie van 30 dagen


Eenvoudige migratie

Met de LabelMark Upgrade Suite kunt u probleemloos overschakelen op Brady Workstation. Deze suite is een verzameling van geselecteerde apps die dezelfde functies aanbieden als LabelMark. Labelontwerpen die werden gecreëerd in LabelMark 5 en 6 zijn volledig compatibel met Brady Workstation, zodat u bestaande ontwerpen niet opnieuw hoeft te creëren. Zelfs ontwerpen gemaakt in LabelMark 4 kunnen compatibel worden gemaakt met Brady Workstation met behulp van de gratis LabelMark 4 Converter-app. Bovendien is de LabelMark Upgrade Suite verkrijgbaar voor een lagere prijs dan de totaalprijs van alle aparte apps die deel uitmaken van de suite.

LabelMark 4 converter

Als u LabelMark 4 gebruikt in plaats van LabelMark 5 of 6, kunt u met de gratis LabelMark 4 Converter uw bestaande labelbestanden gebruiken in Brady Workstation.

Red arrowOntvang de LabelMark 4 Converter

Video's

Downloads

Vind de laatste product updates, handleidingen, tutorials en meer voor uw Brady Workstation.

Bekijk alle Brady Workstation downloads

Suites

Suites voor labelcreatie

Elke Brady Workstation-app kan apart gedownload, getest en aangekocht worden. Brady Workstation omvat ook diverse suites voor labelontwerp waarin vaak gebruikte apps gecombineerd worden. De volgende suites zijn beschikbaar met tal van pakketvoordelen: draadmarkering, productidentificatie, veiligheids- en site-identificatie, gegevensautomatisering en beschermde labelsjablonen.


Safety & Facility Identification Suite

Site- en veiligheidsidentificatie Suite

Ontwerp en creëer site- en veiligheidspictogrammen en -labels.

Product & Wire Identification Suite

Productidentificatie en draadmarkering Suite

Creëer makkelijk en efficiënt labels voor productidentificatie en draadmarkering.

Product Identification Suite

Productidentificatie Suite

Eenvoudig en efficiënt labels creëren voor productidentificatie.

Wire Identification Suite

Draadmarkering Suite

Creëer labels voor draad- en kabelmarkering.

Print Partner Suite

Afdrukpartner Suite

Vul snel labelsjablonen in en importeer of serialiseer gegevens om uw labels te printen.

Automation Suite

Automatisering Suite

Bespaar tijd en voorkom fouten met het automatisch creëren en printen van labels.

Brady Workstation: Asset Tag Suite

Suite voor het bijhouden van de inventaris

Maak op eenvoudige wijze de eigendoms- of -locatielabels aan die u nodig heeft.

BWS Scan & Print Suite

Scan en Print-suite

Creëer voor het labelen productie-workflows die u kunt combineren met een apparaat voor het scannen van barcodes en een Brady-printer.

Brady Workstation Lab Suite

Laboratoriumidentificatiesuite

Maak labels voor flesjes, buisjes, glaasjes en andere laboratoriummonsters of -apparatuur.

Apps

Brady Workstation apps

Apps voor het ontwerpen van product-, kabel-, draad- en veiligheidslabels en -pictogrammen

Ontwerp gepersonaliseerde labels en pictogrammen, bewerk labelsjablonen en gebruik bijkomende geavanceerde, multifunctionele apps voor nog meer efficiëntie.

Apps voor het ontwerpen van product-, draad- en kabellabels

Ontwerp snel labels met alleen tekst, importeer automatisch labelgegevens of verander de uitlijning van de labelgegevens van horizontaal naar verticaal met handige apps voor het ontwerpen van product- en kabellabels.

Apps voor het ontwerpen van veiligheidslabels en -pictogrammen

Ontwerp veiligheidspictogrammen, leidingmerkers, Lockout/Tagout-procedures, vlambooglabels en CLP-labels met de intuïtieve apps voor het ontwerpen van veiligheidslabels en -pictogrammen.

Systeemvereisten: 1.5 GHz of snellere 32-bits (x86) of 64-bits (x64) processor, minimaal 2GB RAM-geheugen (4GB aanbevolen), Windows 7, 8, 8.1 of 10, minimaal 500 MB schijfruimte plus 30 MB voor elke geïnstalleerde app.

Ontwerp elk label met de Brady Workstation-apps en
-functionaliteiten.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.