Maak pictogrammen voor buitengebruik in full colour met de BradyJet

Door laminaat aan te brengen op uw BradyJet-pictogrammen en -labels kunt u ter plaatse identificatiemateriaal voor buitengebruik creëren in full colour. Pictogrammen en labels met een laminaat die met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter zijn geprint bieden een levensduur van 3 jaar bij buitengebruik.

Laminates BradyJet J5000

Zorg voor duurzaamheid bij buitengebruik

Met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter print u snel pictogrammen en labels in full colour voor binnengebruik. Door een laminaat aan te brengen, kunnen deze ter plaatse geprinte pictogrammen en labels in full colour bovendien 3 jaar lang buiten worden gebruikt, waardoor het aantal toepassingen voor de printer aanzienlijk wordt uitgebreid. Het laminaat is verkrijgbaar in 4 formaten. Alle laminaten zijn 12 mm breder dan de overeenstemmende labelmaterialen en dus makkelijker aan te brengen.

De volgende formaten zijn verkrijgbaar:

  • 70 mm x 36 m
  • 114 mm x 36 m
  • 165 mm x 36 m
  • 216 mm x 36 m

Snel printen in full colour

De BradyJet J5000 kan duurzame pictogrammen, labels en tags in full colour printen in één printgang met een topsnelheid van 15 cm per seconde. Een zelfklevend veiligheidspictogram van 20,32 cm in vinyl of polyester kan vrijwel meteen worden geprint. Dat maakt van de BradyJet J5000 het perfecte toestel waarmee elk bedrijf snel veiligheidspictogrammen, lean-labels of leidingmerkers in full colour en met hoge resolutie kan creëren of vernieuwen.

Ontwerp elk label of pictogram

De BradyJet J5000 werkt perfect samen met het Brady Workstation app-platform. Dankzij Brady Workstation kunt u eenvoudig elk label of pictogram voor de identificatie van producten, kabels en sites ontwerpen met behulp van meer dan 20 professionele apps en tools voor labelontwerp. Selecteer de apps en tools die u wenst, activeer een gratis proefversie van 30 dagen en koop de app wanneer u tevreden bent.

Maak uw BradyJet J5000-pictogrammen en -labels geschikt voor buitengebruik!

BradyJet J5000 brochure

Red arrowOntvang de brochure

BradyJet J5000 printer

Red arrowBoek een printerdemo

Brady Workstation logo

Red arrowOntdek Brady Workstation

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.