Veiligheidspictogrammen, labels en tags in full colour in enkele seconden

BradyJet J5000 tags

Met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter print u snel en ter plaatse duurzame veiligheids- en lean-pictogrammen, labels en tags voor binnengebruik in full colour.

Pictogrammen, labels en tags in full colour

Door duurzame tags aan het BradyJet J5000-materiaalaanbod toe te voegen, breiden we het aantal toepassingen voor de printer sterk uit. Print ter plaatse en wanneer nodig duurzame tags in full colour en met hoge resolutie, voor gebruik tijdens uw Lockout/Tagout- of andere bedrijfsprocedures.

Duurzame identificatie

DIY Brochure

Red arrowBrochure ontvangen

De BradyJet J5000-tags zijn vervaardigd van dik polyester voor een optimale scheurbestendigheid en voorzien van een vinyllaag die geschikt is voor bedrukking in full colour. Elke rol tagmateriaal voor de BradyJet bevat 100 tags met geperforeerde randen om de geprinte tags makkelijk te kunnen losmaken. Elke tag heeft ook een voorgesneden opening om ze bijvoorbeeld aan een kabelbinder of hangslot te kunnen bevestigen.

Snel printen in full colour

De BradyJet kan duurzame pictogrammen, labels en tags in full colour printen in één printgang met een topsnelheid van 15 cm per seconde. Een zelfklevend veiligheidspictogram van 20,32 cm in vinyl of polyester kan vrijwel meteen worden geprint. Deze pictogrammen en labels kunnen in enkele stappen ontworpen worden met een computer en een app van het Brady Workstation-platform. In combinatie met de Brady Workstation-apps is de printer een uitstekend toestel waarmee elk bedrijf snel veiligheidspictogrammen, lean-labels of leidingmerkers in full colour en met hoge resolutie kan creëren of vernieuwen voor binnengebruik.

Print duurzame tags in full colour ter plaatse en wanneer nodig!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.