Gebruiksvriendelijke full colour labelprinter

BradyJet J2000

De BradyJet J2000 is een praktische en gebruiksvriendelijke full colour inkjetlabelprinter die betrouwbare pictogrammen, sitelabels en labels voor laboratoriumstalen met hoge resolutie kan printen.

Ervaar zelf hoe de printer werkt
Test enkele stalen

Nieuws

 

BMP21-PLUS - Tough on the outsidePrint snel uw eigen GHS/CLP-labels


De BradyJet J2000 tilt het ter plaatse printen van betrouwbare GHS/CLP-labels naar een hoger niveau. Met de geavanceerde full-colour inkjettechnologie maakt de printer van een groot aantal blanco labelmaterialen en labelformaten snel conforme GHS/CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën. Dankzij zijn automatische labelinstelling kan de BradyJet J2000 binnen enkele seconden op een nieuw labelformaat printen en u zo tijd en stress besparen.

 

B2509Herpositioneerbare labels voor de BradyJet J2000 en J5000

Er zijn twee herpositioneerbare labelmaterialen verkrijgbaar voor de BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter en de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter. Beide materialen kunnen ter plaatse in full colour worden geprint wanneer u ze nodig heeft.

  • B-2509 magnetische labels: blijven kleven op gemetalliseerde oppervlakken, waaronder de meeste industriële rekken en laden. Ideaal voor een efficiëntere picking in magazijnen.
  • B-2581 herpositioneerbare labels: ontworpen voor frequente herpositionering. Ideaal voor 5S- en Lean-labels, de markering van voorraden en de identificatie van herbruikbare containers.
 

B2550Zeer voordelig papieren label voor de BradyJet J2000

Het B-2550 papieren label kan nu ter plaatse in full colour worden geprint met de BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter. Het label is een voordelige oplossing voor algemene labelingtoepassingen met een beperkte levensduur en kan worden gebruikt voor de identificatie van verpakkingen.


Kenmerken & voordelen: veiligheids- en site-identificatie

Conforme en opvallende pictogrammen

Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties zorgt de nieuwe BradyJet J2000 ervoor dat klanten hun eigen opvallende veiligheidspictogrammen, tags, leidingmerkers en Lean-instructielabels kunnen printen om de veiligheid en efficiëntie op de werkplek te verhogen en tegelijk te voldoen aan wettelijk opgelegde kleurcodering. Aan elk pictogram kunnen kwaliteitsvolle afbeeldingen en foto's worden toegevoegd dankzij de hoge afdrukresolutie met fotokwaliteit van 4800 dpi.

Print betrouwbare pictogrammen, tags en labels

De BradyJet J2000 print op Brady's betrouwbare pictogram-, tag- en labelmaterialen voor binnengebruik die blijven kleven en leesbaar blijven bij blootstelling aan vloeistoffen, alcohol en binnenverlichting. Ze waarschuwen medewerkers voor gevaren of geven hen instructies voor het optimale gebruik of onderhoud van machines.

Gebruiksvriendelijk

Met zijn compacte afmetingen (26,4 op 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in en is hij heel handig en gemakkelijk te gebruiken. Veerbelaste Brady-labelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling is de printer in geen tijd klaar om te printen. Met een printsnelheid tot 63 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel op aanvraag worden geprint.

Lock
Pipe marker
PPE

Kenmerken & voordelen: laboratoria

Sorteer stalen op kleur

De BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter kan elke kleur printen op betrouwbare labels voor laboratoriumstalen. Aan de hand van kleurcodes kunnen laboratoriumspecialisten de verschillende soorten stalen snel herkennen. Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties kunnen gebruikers elke dag van kleur wisselen of een andere kleur gebruiken per toepassing, opslagmethode of dringendheid, afhankelijk van de noden van hun laboratorium. Naast full colour printing kan de BradyJet J2000 ook printen met 4800 dpi fotokwaliteit voor duidelijk leesbare gegevens of barcodes die met een goede scanner perfect kunnen worden gelezen.

Print betrouwbare labels

De BradyJet J2000 print op Brady's betrouwbare labels voor laboratoriumstalen die verkrijgbaar zijn in afmetingen en vormen die geschikt zijn voor de meeste stalen, inclusief buisjes, flacons, cryocontainers, schaaltjes, plaatjes en glaswerk. Deze labels zijn ontworpen om te blijven kleven en leesbaar te blijven bij bedrukking met een Brady-printer, zelfs als ze opgeslagen worden in vloeibare stikstof en in vriezers, of bij gebruik in heetwaterbaden of autoclaven. De labels voor laboratoriumstalen van Brady zijn ook bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën in laboratoria, zoals aceton, ethanol, tolueen, xyleen en IPA.

Gebruiksvriendelijk

Met zijn compacte afmetingen (26,4 op 38,9 cm) neemt de BradyJet J2000 weinig plaats in en is hij heel handig en gemakkelijk te gebruiken. Veerbelaste Brady-labelrollen kunnen in minder dan 20 seconden worden gewisseld en met de automatische labelinstelling is de printer in geen tijd klaar om te printen. Met een printsnelheid tot 63 mm per seconde kunnen zelfs grotere labels voor stalen met kleurcodes snel op aanvraag worden geprint.

Lab application
Food refrigerator
Nitrogen application

Toepassingen

Veiligheids- en site-identificatie
Safety & Facility identification

Veiligheids- en site-identificatie

Pipe marking

Leidingmerkers

Equipment labels

Apparatuurlabels

Inventory identification

Voorraadidentificatie

Tags

Tags

Laboratorium
Tubes

Labels voor buisjes

Cryo labels

Labels voor cryobuisjes

Slides

Labels voor objectglaasjes

Well plate labels

Labels voor microtiterplaten

Glassware labels

Labels voor glaswerk

GHS / CLP labels

GHS / CLP-labels

Video's

Veiligheids- en site-identificatie

Laboratoria

Start meteen

Info

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!


BradyJet J2000

PRINTERMODELLEN

Selecteer het printermodel dat aansluit bij uw behoeften.

Ontdek

Service contracts

SERVICECONTRACTEN

Krijg direct ondersteuning: telefonisch of op locatie.

Ontdek

BradyJet J2000 label roll

LABELS & TAPES

Ga uw identificatie-uitdagingen aan met duurzame en geteste labels.

Ontdek

BradyJet J2000 cmy ink cartridge

INKTCARTRIDGES

Print op labels in elke kleur.

Ontdek

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Ontwerp elk label met Brady Workstation-apps.

Ontdek

BradyJet J2000 accessories

ACCESSOIRES

Haal meer uit uw printer met praktische accessoires.

Ontdek

Warranty

GARANTIE

Wij zijn trots op onze printers en bieden een standaard garantie.

Ontdek

Downloads & Support


Customer support

KLANTENSERVICE

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printer registration

PRINTERREGISTRATIE

Registreer en ontvang product updates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Technical support

TECH SUPPORT

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt.

Contacteer ons

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.