Automatiseer de labeltoevoer naar uw pick-and-place machine

De ALF14-labelfeeder is een betaalbare labelingautomatiserings-oplossing die bovendien snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk is. Labels worden behandeld zoals elke andere component en aangebracht met de nauwkeurigheid van uw pick-and-place machine. Zijn compacte en duurzame design maakt de labelfeeder heel flexibel en eenvoudig, waardoor automatische traceerbaarheid voor iedereen toegankelijk wordt.

Efficiënte identificatie-oplossing voor traceerbaarheid op SMT-lijnen

Controleer de compatibiliteit
Ontvang een demo

Kenmerken & voordelen

Geautomatiseerde labeltoevoer

De ALF14 Labelfeeder wordt geleverd met adapters voor courante SMT pick-and-place systemen, waardoor het een bijzonder flexibele tool is met een korte insteltijd. Het volautomatische labelgeleidingssysteem alsook de snelle detectie en verdeling van de labelfeeder zijn ontworpen om aan de eisen van moderne picking-apparatuur te voldoen, terwijl het compacte formaat ervoor zorgt dat hij zo weinig mogelijk plaats inneemt in uw feeder-rek.

Red arrowGeautomatiseerde traceerbaarheid op uw bestaande pick-and-place machines? Controleer de compatibiliteit!

Betaalbaar

ALF14 Labelfeeders zijn modulaire toestellen voor geautomatiseerde traceerbaarheid. Het is daarom niet langer nodig de volledige feeder te vervangen wanneer pick-and-place machines geüpdatet worden om kosten te besparen. Kwalitatieve modulaire labelfeeders zoals de ALF14 kunnen voor kostenefficiënte traceerbaarheid zorgen in de volledige toeleveringsketen. De ALF14 is de beste keuze voor elektronicaproductie en gespecialiseerde machines.

Red arrowZie de ALF14 Labelfeeder in werking bij u ter plaatse. Boek een demo!

Combineer met de BradyPrinter i7100

De combinatie van de flexibele ALF14 Labelfeeder met de BradyPrinter i7100, alsook het gamma betrouwbare "APL"-traceerbaarheidslabels in polyimide bieden gebruikers een bijzonder flexibele labelingautomatiseringsoplossing voor SMT-lijnen bij de productie van printplaten. De BradyPrinter i7100 kan de labels ter plaatse met absolute accuraatheid en precisie printen, waarna ze in de ALF14 worden ingevoerd om ze automatisch naar een groot aantal compatibele pick-and-place machines te geleiden.

ALF Label Feeder
Printed circuit board
ALF Label Feeder

Start meteen

Info

Hulp nodig bij de keuze van een printer-applicator die het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!


ALF14 Feeder

ALF14

Snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke identificatie-oplossing voor traceerbaarheid op SMT-lijnen

Ontdek

B-7727 auto apply roll

LABELS

Ga uw identificatie-uitdagingen aan met duurzame en geteste labels.

Ontdek

Warranty

GARANTIE

Wij zijn trots op onze printer-applicators en bieden een standaard garantie.

Ontdek

Downloads & Support

Technical support

TECH SUPPORT

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt.

Contacteer ons

Customer support

KLANTENSERVICE

Hulp nodig bij de keuze van een printer-applicator die het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.