Snel en makkelijk vloeren markeren met PaintStripe

PaintStripe

PaintStripe-sjablonen voor vloermarkering zijn ontworpen om nauwkeurig geverfde lijnen aan te brengen om werkplaatsen snel te organiseren en de efficiëntie te verhogen.


Verhoog de efficiëntie in de werkplaats


Duidelijke visuele markeringen, zoals veiligheidspictogrammen en vloermarkering, communiceren belangrijke informatie waar die het meest nodig is. Ze maken een werkplaats efficiënt en Lean door werknemers te helpen om veilige wandelstroken, rijstroken voor vorkheftrucks, opslaglocaties en specifieke productiezones snel en makkelijk te herkennen.


Nauwkeurig en eenvoudig


Vloermarkeringen bieden talrijke voordelen, maar het verven van nauwkeurig rechte lijnen op een fabrieksvloer neemt meestal veel tijd in beslag. Met Brady's PaintStripe-sjablonen voor vloermarkering kunnen vloermarkeringslijnen:

  • veel sneller worden geverfd omdat de sjablonen makkelijk aangebracht en overschilderd kunnen worden
  • nauwkeuriger worden geverfd dankzij hun exacte breedte en de markeringen voor het meten van de lijnafstand op het sjabloon
  • op schone, gladde vloeren en op ruwe of vuile vloeren worden geverfd dankzij twee soorten kwalitatieve kleefstoffen

Omdat de vloermarkering sneller aangebracht kan worden, neemt de projectvoorbereiding minder tijd in beslag en hoeft de productie minder lang te worden onderbroken.

PaintStripe product sheet
Productfiche

Toepassingen


PaintStripe-sjablonen zijn een efficiënte oplossing voor vloermarkering buiten, maar ook op intensief gebruikte fabrieksvloeren, in de zware industrie, op sites met natte vloeren, agressieve reinigingsprocessen of reinigingsmiddelen, en zelfs op vloeren die vaak worden blootgesteld aan chemicaliën. Gebruik verf die geschikt is voor uw toepassing!

Verf gemakkelijk nauwkeurig rechte lijnen met PaintStripe en verhoog de efficiëntie in de werkplaats!

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.