Optimaliseer Lockout/Tagout met schaduwborden

Lockout/Tagout voorkomt ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines. Zorg ervoor dat werknemers gemakkelijk toegang krijgen tot de materialen die ze nodig hebben om de energietoevoer naar machines te onderbreken. Schaduwborden helpen om de beschikbaarheid van vergrendelingssystemen en hangsloten op de werkplek te optimaliseren, en om procedures, werkvergunningen, onderhoudsprojecten of Lockout/Tagout-vergrendelingen te communiceren.

$name

loto shadowboard
Lean Lockout/Tagout

Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden zorgen ervoor dat werknemers veel sneller de juiste materialen vinden. Goed geplaatste schaduwborden kunnen werkvergunningen, onderhoudsprojecten of Lockout/Tagout-onderbrekingen communiceren en maken Lockout/Tagout-systemen en hangsloten duidelijk zichtbaar en makkelijk toegankelijk voor werknemers. Schaduwborden voldoen aan de principes van lean manufacturing en verhogen de efficiëntie van Lockout/Tagout-oplossingen.
loto shadowboard hasps
Probleemloos aanpasbaar

Bij Brady kunnen klanten schaduwborden of gereedschapsborden op maat bestellen. Daardoor hoeven ze geen extra gaten meer te boren of schaduwen voor gereedschappen aan te brengen. Laat ons weten welke vergrendelingssystemen en hoeveel documenthouders op het bord moeten komen, hoe groot het schrijfgedeelte moet zijn en welke materialen moeten worden gebruikt. Brady zal vervolgens een concept van een schaduwbord ter goedkeuring doorsturen.
loto shadowboard padlocks
Verminder ongevallen

Specifieke Lockout/Tagout-schaduwborden verhogen de efficiëntie van een Lockout/Tagout-programma bedoeld om het aantal ongevallen tijdens werkzaamheden aan machines te beperken. Doordat vergrendelingssystemen en hangsloten zichtbaar en direct toegankelijk zijn, zullen werknemers sneller de vergrendelingsprocedures volgen en worden ongevallen op de werkplek voorkomen.
Verhoog de productiviteit en verminder werkongevallen. Optimaliseer Lockout/Tagout met schaduwborden.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.