Identificeer leidingen in elk bedrijf

We kunnen leidingen in elk bedrijf ter wereld identificeren om het aantal ongevallen te verminderen en de efficiëntie te verbeteren. Onze leidingmerkers zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten, zijn volledig personaliseerbaar en kunnen alle gewenste informatie over leidingen, leidinginhoud en stroomrichting bevatten.

Minder ongevallen, meer efficiëntie

Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leidinginhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoudsteams zien onmiddellijk welke leidingen onderhoud nodig hebben en welke afsluiters afgesloten moeten worden. Leidingmerkers zorgen niet alleen voor meer efficiëntie maar helpen ook om ongevallen te voorkomen door werknemers, externe partners en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaarlijke leidinginhoud.

Duurzame identificatie van leidingen overal

Leidingmerkers verminderen niet alleen het aantal ongevallen op de werkplek, maar verbeteren ook de efficiëntie op voorwaarde dat ze goed bevestigd zijn en leesbaar blijven. Op basis van testen in onze eigen laboratoria, volgens gestandaardiseerde testmethoden, bieden we Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers aan met een maximale levensduur van 10 jaar bij buitengebruik in veeleisende omgevingen.

Volledig personaliseerbare bedrukking

We kunnen leidingmerkers in elke kleur leveren, bedrukt met meer gegevens dan enkel de verplichte veiligheidsinformatie.

Verplichte veiligheidsinformatie*

  • Stroomrichting
  • GHS/CLP-symbolen
  • Omschrijving van de leidinginhoud

*In de meeste nationale normen en regelgeving

Algemene efficiëntie-informatie

  • Omschrijving van de leidinginhoud in een tweede taal
  • P&ID-informatie
  • Van bron x naar bestemming y
  • QR-code voor elektronische herkenning

Aanvullende of andere informatie kan vermeld worden!

Voorbeeld van een leidingmerkerontwerp

Custom pipe marking elements
Pipemarking Guidebook

Vergroot uw expertise met onze gratis gids.

Red arrowOntvang de gids

Pipe marker samples

Identificeer leidingen in elk bedrijf op een duurzame manier.

Red arrowBekijk enkele voorbeelden

Custom Pipemarker Order Checklist

Ontdek wat u allemaal kunt personaliseren.

Red arrowChecklist voor bestellingen

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.