Volautomatische labeling voor Smart Manufacturing

Optimaliseer de concurrentievoordelen van Smart Manufacturing met onze volledig geautomatiseerde labelingoplossing voor printplaten.

Automation label

Gebruik data in uw voordeel

Bij Smart Manufacturing genereren, analyseren en gebruiken de machines en systemen data om de efficiëntie van de productie te optimaliseren, flexibele productieprocessen te creëren, en snel en kostenefficiënt te kunnen reageren op schommelingen in de vraag. Een Industry 4.0 Smart Factory maakt alleen gebruik van systemen die onderling met elkaar verbonden zijn en data van de andere systemen in de toeleveringsketen kunnen verzenden of ontvangen.

Genereer data voor Smart Manufacturing

Brady biedt duurzame productlabels (B-7727, B-777, ...) aan die door accurate, geautomatiseerde print- en applicatiesystemen aangebracht kunnen worden. Ze blijven leesbaar tijdens de volledige productiecyclus en verbinden zo elke geproduceerde printplaat met uw Smart Factory. Dankzij onze oplossing kan elke printplaat die u produceert, een datagenerator worden waarmee u informatie naar uw productie-uitvoeringssysteem, naar andere machines en productiecycli, of naar uw toeleveringsketen (zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts) kunt sturen.

Automation

Een betrouwbare totaaloplossing

Brady biedt een betrouwbare totaaloplossing aan om printplaten automatisch te labelen en Smart Manufacturing te realiseren. Onze oplossing omvat:

  • automatische print- en applicatiesystemen voor het labelen van printplaten
  • automatische toevoer voor voorbedrukte labels
  • duurzame, kwalitatieve printplaatlabels (B-7727, B-777, ...)
  • scanners en draagbare dataterminals
  • ondersteuning op maat, inclusief instelling, onderhoud en onderdelen

Optimaliseer de concurrentievoordelen van Smart Manufacturing met onze volledig geautomatiseerde labelingoplossing voor printplaten.


Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.