Wij ontwerpen en printen voor u

Custom Full Colour Labels

Gebruik onze duurzame en volledig personaliseerbare productlabels in full colour om belangrijke, gedetailleerde informatie over producten, veiligheid en conformiteit te communiceren aan uw klanten.

Full colour en complexe printing

De productlabels van Brady worden digitaal geprint in hoge resolutie met fotokwaliteit voor een optimale communicatie van belangrijke productinformatie aan klanten. RAL, Pantone en andere kleurencodes zijn mogelijk. De printtoleranties tot 0,1 mm zorgen voor een betere kleurenkwaliteit bij het printen van kleine en complexe teksten, bedrijfslogo's, barcodes en pictogrammen op duurzame Brady-labelmaterialen.

Duurzame productlabels

Custom Full Colour Labels Product Sheet

itemBekijk productfiche

De productlabels in full colour kunnen geprint worden op duurzaam polyester en op andere labelmaterialen, met een matte of glanzende toplaag. De labels zijn bestand tegen chemicaliën, oplosmiddelen en wrijving, waardoor ze langer leesbaar blijven.

Volledig personaliseerbaar

Onze voorbedrukte productlabels in full colour zijn volledig personaliseerbaar. Grote en kleine labels kunnen voorzien worden van serialisatie, bedrijfslogo's, lotnummers, barcodes en andere variabele gegevens, zelfs in zeer kleine lettertypes. Specifieke combinaties van labelmaterialen en kleefstoffen zijn verkrijgbaar om de duurzaamheid en leesbaarheid van de labels te verbeteren in veeleisende omgevingen. U kunt ook ter plaatse gegevens aan de labels toevoegen met behulp van onze kwaliteitslabelprinters.

Gebruik duurzame en personaliseerbare labels in full colour voor het communiceren van belangrijke, gedetailleerde productinformatie:

Vraag een staal aan Vraag een offerte aan
Custom asset & component label

Labels voor eigendommen en componenten

Onze labels voor eigendommen en componenten kunnen met de grootste flexibiliteit ontworpen worden. Dit omvat: tekst in klein lettertype, ongeacht de taal, symbolen en speciale tekens; verbeterde serialisatie met barcodes en nummers in hogere resolutie; bedrukking in full colour van bedrijfslogo's, inclusief kleurschakeringen, veiligheidspictogrammen, afbeeldingen en visuals, en nog veel meer.

>> Ontdek


Automotive labels

Labels voor de auto-industrie

Betrouwbare labels voor de auto-industrie kunnen met de grootste flexibiliteit ontworpen worden, zoals u ze wilt. De labels blijven kleven op gladde, gestructureerde en met olie bevuilde oppervlakken, zijn bestand tegen hoge temperaturen, wrijving en chemicaliën, en kunnen belangrijke informatie communiceren aan consumenten tijdens de levenscyclus van onderdelen.

>> Ontdek


HP Indigo electronic devices

Labels voor elektronische en elektrische apparaten

Instructielabels op elektrische en elektronische apparaten zijn belangrijk voor de veiligheid, de conformiteit en het gebruiksgemak. Wij bieden een compleet assortiment betrouwbare labels aan die met de grootste flexibiliteit kunnen worden ontworpen en geprint met geavanceerde technologieën.

>> Ontdek


Checklist met specificaties voor productlabels

De volgende specificaties en personalisatieopties bepalen de prijs voor uw gepersonaliseerde, full colour labels voor productidentifcatie. Contacteer ons in geval van twijfel omtrent een of meerdere items op deze checklist:

 • Toepassingsomgeving: wordt uw label aangebracht op vlakke of gebogen oppervlakken, moet het bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen, chemicaliën, uv-licht? Bespreek uw toepassingsomgeving met Brady voor het beste resultaat.
 • Labelmateriaal: laat ons weten of u al een specifiek materiaal of B-nummer hebt gekozen voor uw toepassing. Contacteer ons in geval van twijfel.
 • Overlaminaat: kies een matte of glanzende toplaag en bescherm de labels tegen wrijving.
 • Gegevens: bepaal wat op de labels moet worden geprint, inclusief variabele gegevens zoals tekst, barcodes of serialisatie.
 • Kleuren: kies RAL- of Pantone-kleuren voor uw labels.
 • Stanstolerantie: u kunt desgewenst een specifieke stanstolerantie tot 0,2 mm opgeven.
 • Positie van de labelrol: labels kunnen horizontaal of verticaal op de labelrol worden geprint. Kies welke optie het best geschikt is voor uw toepassing.
 • Ter plaatse printen: informeer ons of u later nog meer gegevens aan het voorbedrukte label wilt toevoegen met uw Brady-printer. Geef de naam van de Brady-printer door of contacteer ons voor meer informatie over het ruime aanbod aan thermische transfertprinters.
 • Regelgeving: laat ons weten aan welke wetten en regelgeving uw labels moeten voldoen.
 • Technische tekening: laat ons weten of u al een technische tekening van uw label heeft of laat er ons een voor u maken.
 • Volume: het aantal labels dat u nodig heeft, beïnvloedt de prijs per label. Informeer ons over terugkerende bestellingen en bespreek de leveringsmogelijkheden.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.