Ondersteuning en diensten

Gepersonaliseerde identificatieoplossingen

Gepersonaliseerde kabellabels kunnen aan uw specificaties worden aangepast. U kan kiezen uit specifieke vormen, afmetingen en kleuren, diverse labelmaterialen, verschillende niveaus van duurzaamheid en bestendigheid, specifieke bedrukkingen en labellay-outs. Dankzij expertise op het vlak van identificatie, materiaalkennis en ervaring in R&D heeft Brady een oplossing voor al uw identificatiebehoeften.

BRADY Services

Technische ondersteuning

Brady biedt 2 soorten onderhoudscontracten voor printers aan: Brady Assist Base en Brady Assist Field.

  • Brady Assist Base: snelle installatie van de Brady-printer en -software via screensharing. We helpen u met de productie van uw eerste labels. De contracten kunnen afgesloten worden voor een periode van 1, 3 en 5 jaar.
  • Brady Assist Field: snelle installatie van de Brady-printer en -software in uw bedrijf door een Brady-specialist. We helpen u met de productie van uw eerste labels. De contracten kunnen afgesloten worden voor een periode van 1, 3 en 5 jaar.

Ontdek ons volledig aanbod van onderhoudscontracten!

Opleiding

Brady biedt voor alle print- en applicatiesystemen praktische opleidingen aan, in uw bedrijf en gegeven door een specialist.


Maak kennis met onze totaaloplossing

Ondersteuning & diensten

Services

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.