Gespecialiseerde identificatie van topkwaliteit

Brady biedt kwalitatieve identificatieoplossingen voor draadidentificatie aan geschikt voor elke omgeving. De labels van Brady zijn ontwikkeld en getest voor maximale duurzaamheid, zodat uw identificatie intact blijft.

Sleeves

Krimpkousen

Krimpkousen zijn een flexibele identificatieoplossing. Ze zijn verplaatsbaar tot ze met hitte in positie gefixeerd worden. Hierdoor kunt u de positie van de krimpkous bepalen zodra de kabel aangesloten is. De krimpkous moet over de kabel worden geschoven alvorens deze wordt aangesloten.

>> Gratis offerte


Wrap Around Label

Wikkellabels

De wikkellabels van Brady zijn bestand tegen vervaging en wrijving, en uitermate geschikt voor de permanente of tijdelijke identificatie van kabels en draden. Wikkellabels bieden een uitstekende printkwaliteit en zijn bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën en brandstoffen.

>> Gratis offerte


Self-Laminating Labels

Zelflaminerende labels

De zelflaminerende labels van Brady zijn uitstekend bestand tegen vervaging en wrijving. Ze hebben een transparant overlaminaat dat rond het label wordt gewikkeld om de tekst optimaal te beschermen. Net als wikkellabels bieden ze een uitstekende printkwaliteit en zijn ze uitermate bestand tegen extreme temperaturen, chemicaliën en brandstoffen.

>> Gratis offerte


Maak kennis met onze totaaloplossing

Gespecialiseerde
identificatie

Specialised High Quality Identification
Brady biedt kwalitatieve identificatieoplossingen voor draadidentificatie aan geschikt voor elke omgeving.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.