Gemakkelijk aan te brengen, ADR-conforme verpakkingslabels voor batterijen

Door medewerkers, partners en klanten te waarschuwen voor de aanwezigheid van lithium-ionbatterijen in verpakkingen, worden ongevallen voorkomen en wordt de conformiteit verhoogd. Brady's ADR-verpakkingslabels voor lithium-ionbatterijen kunnen volledig worden gepersonaliseerd voor optimale conformiteit en in een handige dispenser worden geleverd voor gemakkelijke aanbrenging.

ADR-conforme verpakkingslabels voor batterijen

Wij bieden verpakkingslabels voor lithium-ionbatterijen aan die voldoen aan de ADR-regelgeving die verplicht wordt vanaf 31 december 2018. De labels kunnen door Brady worden geprint en aan specificaties worden aangepast zodat ze volledig voldoen aan de ADR-regelgeving.

Eenvoudig aan te brengen

Verpakkingslabels voor lithium-ionbatterijen zijn verkrijgbaar op rollen met elk 1000 labels. De zelfklevende labels zijn gemaakt van goedkoop wit B-7610-papier en zitten individueel op de drager, waardoor ze gemakkelijk verwijderd en aangebracht kunnen worden. Voor nog meer gebruiksgemak biedt Brady een aparte auto-peel dispenser aan die tegen een wand gemonteerd of op een tafel geplaatst kan worden.

Groter ADR-conform aanbod

Wij bieden ook het volgende aan:

  • alle ADR-pictogrammen voor vrachtwagens op betrouwbare materialen die jarenlang meegaan bij buitengebruik. Deze ruitvormige waarschuwingspictogrammen zijn verkrijgbaar met een zelfklevende, magnetische of verharde achterkant voor verschillende types vrachtwagens om chauffeurs en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaren en de conformiteit te verbeteren.
  • interventiekits die een aantal oplossingen voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en lekkages bevatten. Met deze oplossingen kunnen medewerkers voorkomen dat gemorste vloeistoffen zich op de weg of op de werkvloer verspreiden.
Test een label in uw omgeving

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.