Vang vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC's proactief op

Voor het proactief opvangen van vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC's bieden we u de herbruikbare, lichtgewicht, maar toch robuuste Rigid Lock Quickberm aan, die uitermate gebruiksvriendelijk is en makkelijk op te stellen. De zijkanten van het systeem zijn inklapbaar zodat vorkheftrucks kunnen in- en uitrijden. Daarna kunnen ze snel en makkelijk terug worden rechtgezet om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen.

Rigid Lock Quickberm

Verhoog de conformiteit

Met de Rigid Lock Quickberm kunt u uw conformiteit met de Europese Kaderrichtlijn Water (2000/60/EG) verbeteren. Deze richtlijn werd in diverse nationale normen en regelgevingen opgenomen om watervervuiling te voorkomen. Dit opvangsysteem ondersteunt ook punt A.4.7 in bijlage 1 van de ISO 14001-norm inzake paraatheid en reactie bij noodsituaties. Volgens deze norm moeten bedrijven een noodplan hebben om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen en te absorberen.

Rigid Lock Quickberm

Verbeter de veiligheid in de werkplaats

Slip- en valpartijen behoren tot de meest voorkomende ongevallen op het werk. Door vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC's proactief op te vangen, kunnen heel wat slip- en valpartijen worden voorkomen. De Rigid Lock Quickberm heeft een opvallend zwart en geel ontwerp, om te voorkomen dat werknemers erover zouden struikelen.

Langetermijnoplossing

De Rigid Lock Quickberm is gemaakt van een EG-5 pvc gecoat materiaal en biedt een uitzonderlijk hoge bestendigheid tegen scheuren, wrijving en lekken. Daarnaast is hij ook bestand tegen agressieve vloeistoffen waaronder olie, petroleum en de meeste zuren. De verstevigde hoeken zorgen voor extra bescherming en lekpreventie. De aluminium zijsteunen zijn bestand tegen het gewicht van een vorkheftruck. Ze kunnen gemakkelijk in een hoek van 180° worden neergeklapt zodat vorkheftrucks kunnen in- en uitrijden of in een hoek van 90° worden rechtgezet om vrijgekomen vloeistoffen op te vangen.

Vang vrijgekomen vloeistoffen uit vaten en IBC's proactief op om de veiligheid en conformiteit te verbeteren.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.