SkipNavLinkText
menu

Eenvoudig betrouwbare pictogrammen printen voor
meer veiligheid en efficiëntie

Duurzaam ontwerp!

Ontvang een printerdemo Ontvang de productdetails

Met de BradyPrinter S3000 Pictogram- en labelprinter kunt u ter plaatse een uitgebreid assortiment betrouwbare veiligheidspictogrammen en sitelabels printen om de veiligheid en efficiëntie op de werkplek te verhogen.

S3000Main

Kenmerken & voordelen


Print een uitgebreid assortiment labels en pictogrammen

Met de BradyPrinter S3000 kunt u een uitgebreid assortiment pictogrammen en labels printen voor meer veiligheid en efficiëntie op de werkplek. Veiligheidspictogrammen, vloermarkering, 5S-labels, Lean-labels, labels voor de identificatie van rekken, deuren, trappen, bakken, bureaus en stoelen, en CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën kunnen allemaal ter plaatse in één kleur worden geprint, telkens wanneer u deze nodig heeft.

>> Ontdek onze gids "16 tools voor een veilige en efficiënte werkplaats"

Duurzaam ontwerp

De BradyPrinter S3000 kan printen op Brady's industriële vinylmaterialen met een levensduur van 8-10 jaar bij buitengebruik, alsook op polyestermaterialen inclusief ToughStripe-vloermarkering. De pictogrammen en labels die geprint worden met de BradyPrinter S3000 zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dit is bijzonder handig voor veiligheids- en site-identificatie in grote bedrijven, in en rond productiehallen, magazijnen, logistieke centra en distributiecentra. De pictogram- en labelmaterialen van Brady gaan jarenlang mee in industriële omgevingen en werden getest volgens de internationale ASTM-testmethoden. Technische fiches zijn beschikbaar voor alle pictogram- en labelmaterialen.

Bijzonder gebruiksvriendelijk

De BradyPrinter S3000 is bijzonder gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat labelmaterialen automatisch worden gekalibreerd en ingesteld. Zo kunt u direct de pictogrammen en labels printen die u nodig heeft. Materiaalwissels zijn eenvoudig en zeer snel dankzij de gebruiksvriendelijke labelmaterialen en de bijbehorende printlinten die in minder dan 20 seconden vervangen kunnen worden. Wanneer u Brady Workstation-apps gebruikt, kunt u kiezen uit een groot aantal opties voor pictogram- en labelontwerp.

>> Brady Workstation-apps: gratis proefperiode van 30 dagen

S3000loading
S3000SFID
S3000printhead

Meer voor uw printer

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!

Downloads Bradyprinter S3000

Vind de laatste product updates, handleidingen, printer drivers en meer.

Brady support

Klantenservice

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printerregistratie

Registreer en ontvang productupdates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Tech support

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt. Contacteer ons

Contacteer ons